Innmelding i Norsk Morgan Klubb

Hvorfor bli medlem?

Norsk Morgan Klubb ble stiftet i februar 1993 i Monte Carlo. Klubben har ca. 300 medlemmer, som representerer rundt 80 prosent av de om lag 400 bilene som finnes i Norge i dag. Klubbens formål er også å fremme en god bilkultur samt bidra til å oppspore, erverve, restaurere og bevare Morganer. Du må ikke eie en Morgan for å bli medlem, det er interessen som teller.
Medlemskap koster kun kr. 500,- pr. kalenderår

Har du ikke bil?

Du kan godt være medlem likevel, men forhandleren Allon White i England har laget en oversikt over de ulike Morganmodellene. Du finner den på siden om Morgan historikk.  Les denne om du lurer på hva du skal kjøpe

Dette får du som medlem:

Et unikt sosialt miljø med høy jenteandel
Klubben er primært ment å være et sosialt samlingspunkt for Morganeiere og andre som er interessert i bilmerket. Det finner Morganeiere over helse landet og i alle samfunnslag. Det er heller ingen annen bilklubb som har en så stor jenteandel. På turer og treff er kjønnsfordelingen ca. 50/50. Jentene i klubben er aktive eiere og brukere av Morgan, og Berteturen der kun jenter deltar har lange tradisjoner. Dette er vi stolte av!

Felles turer og treff
Gjennom året arrangeres en rekke turer og treff. Vinterfesten avholdes normalt i februar, og da hedres de som har gjort en spesiell innsats siste året. Ellers starter sesongen gjerne i slutten av april med Kulturell Pølsesamling og den nyetablerte turen Gutta på tur. Vi har hovedsamlingen MOG som går over en langhelg i mai/juni, jentenes egen Bertetur i august, og vi avslutter sommersesongen med Trebilfestivalen en weekend i månedsskiftet august/september.

Lokale miljøer
I tillegg til fellesturene har vi i Osloområdet faste treff på Frognerseteren siste mandag hver måned fra april til og med oktober, lokale bilturer, og i løpet av vinteren flere klubbmøter. I Trøndelag har vi en aktiv lokalavdeling i Mog of Hell, Sørmog på Sørlandet og Vestmog i Bergensområdet. Alle disse har egne lokale arrangementer.

Forsikring og rabatter
Klubben er tilsluttet LMK (Landsforbundet av Motorhistoriske Kjøretøyklubber), og kan tilby medlemmene LMK's gunstigeforsikringsordninger, spesielt på eldre biler.
I tillegg har vi en avtale om rabatter på ferjeturene til DFDS

Medlemsbladet og nettsidene
The Sliding Pillar har blitt et flott magasin for våre medlemmer. Bladet kommer normalt ut tre ganger i året. I bladet finnes historier og bilder fra klubbens arrangementer, teknisk stoff, annonser og annet smått og stort om Morgan. I tillegg lages en kalender som følger bladet.

Bli medlem nå!
Vennligst fyll ut så detaljert som mulig. Alle felter merket med stjerne må fylles ut.
Har Morgan
Bankgiro med medlemskontigent på kr 500,- vil bli tilsendt etter innmelding.