SørMog på veteranbiltreff på Froland Verk

Fra Tor-Arene Richvoldsen


Invitasjonen lød som følger:
Kristi Himmelfart treffet på Froland Verk 14. mai er et veterantreff i regi av Froland Motorveteran klubb. 
Engelske biler blir plassert i den flotte park – under blomstrende epletrær.
Der er fri inngang, ingen påmelding, men arrangøren oppfordrer de som kan å stille i «retro» klær å gjøre det hvis man har tilgjengelig.
 
Og bilene kom i stort antall – både engelske, tyske, franske, svenske og amerikanske.
Den ”engelske hagen” ble snart fylt opp av ulike modeller og årganger. 
Her sto Minier, Austin, MG, Hillman, Triumph, Jaguarer og Morganer på rekke og rad.
 
Enkelte hadde tatt oppfordringen om å kle seg tidsriktig ”helt ut”.
 
Te og nybakte scones ble selvsagt servert fra teakbordet ved den grønne Morganen, der 2 gentlemen hygget seg i solskinnet og serverte scones til forbipasserende.
 
Et flott arrangement som er vel verd et besøk…… 

 

Fra Rune Strømsvåg (SørMog) PP 34428

Den 14.mai arrangerte en liten veteranbilklubb på Froland i Aust Agder et helt fantastisk treff på Froland Verk.  Klubben har de senere år hatt tradisjon for å arrangere dette treffet Kristi Himmelfartsdag.  Stredet og miljøet rundt Froland Verk er en idyll i seg selv og kan virkelig anbefales for alle Morganister på tur i distriktet å besøke.

 I år startet vi fra Kristiansand sammen med en god gjeng fra MG klubben.  Det var nydelig vær og vi kjørte "gamle veien" fra Kristiansand til Froland.  Vel fremme på treffet var det avsatt egen parkering for Engelske biler i en park med blomstrende epletrær og det Engelske flagget i sentrum.  Ca. 70 Engelske biler var samlet, flesteparten av disse var nok i kategorien sportsvogner og der var 8 Morganer.  Arrangørene antydet at det var så mange som 600 biler på treffet, dette gjør det til et av landets største veteranbiltreff.

 Det ble oppfordret til å stille i retro klær for de som hadde anledning til dette.  På bildet med de to herrene ser vi Tor Arne Richvoldsen og Espen Solum (Austin-Healey 100) som virkelig har tatt oppfordringen og gjennomført med stil.  Tor Arne serverte te, kaffe og nylagde scones.... selvfølgelig.

 Det må sies at dette treffet er noe av det beste vi har vært på og anbefaler det på det sterkeste til alle Morganister som har anledning til en dagstur neste Kristi Himmelfartsdag.

 

 
 
Gentlemen
Gentlemen
20150514_134701
20150514_115710
RIC_1154
RIC_1166
SorMog1
RIC_1190
RIC_1178
RIC_1180
 
 
< Forrige         5 av 7        Neste >
 
 
loader