Takk for Trebilfestival 2016 i Hallingdal

I min tid i klubben er jeg veldig takknemlig overfor alle tidligere arrangører av turene, som har vært store opplevelser i særdeles hyggelig samvær.
Nå som jeg har begynt å få litt mer overskudd, som prøvepensjonist og roen trer inn, så finner jeg anledning til å skrive: Tusen takk til Elisabeth og Erik for en fantastisk flott Trebilfestival 2016 !!

Jeg er imponert over det de har gjort for oss alle. Om jeg ikke oppfattet feil, så har de prøvekjørt turen to ganger under planlegningen! Det var en helt fantastisk tur med flotte turveier, morsomt og veldig hyggelig opplegg og opplevelser, trivelig reisemål, gode måltider og et særdeles hyggelig samvær med alle sammen – det hele krydret av et glimrende turvær !!

De har gjort en formidabel jobb (med respekt, som alle før dem har gjort), som settes veldig stor pris på !
Jeg vil spesielt fremheve kaffe- og kakestoppen på Torpo lørdag: et særdeles oppfinnsomt og flott opplegg og veldig hyggelig å bli servert så gode kaker og kaffe av så blide og trivelige ungdommer – og flott at dette arrangementet kunne gi bidrag til ungdommens skoletur !

En spesiell takk til Erik og hans forkjærlighet til vinens verden, som kom oss til gode. Vinvalgene var uovertreffelige både hva aperitiff og vin til maten angår. Det skulle ikke være meg imot om Erik– tidvis, om ikke alltid, så jobben ikke blir for stor og han går lei, vil påta seg oppgaven, som klubbens sommelier! J Imponerende også at Elisabeth og Erik egenhendig hadde plukket kantareller til den deilige suppen! – en innsats for oss alle, som man bare må bukke og takke for!
Igjen – Tusen takk for en glitrende flott tur!

Hilsen Frithjof Bache-Wiig
 
 
b1
b1
b2
b3
b4
b5
b6
b7
b8
b9
b10
b11
b12
b13
b14
b15
b16
b17
b22
b21
b24
b25
b26
b27
b28
b20
b18
b19
b23
b30
b29
b31
 
 
 1 av 3        Neste >
 
 
loader